Πρωί- πρωί στην προπόνηση πηγαίνουν, σήμερα, οι παίκτες του Άρη. Ο Λούκας Αλκαράθ (φωτογραφία δεξιά) σφίγγει τα λουριά και εντατικοποιεί τις προπονήσεις, μετά το αποτέλεσμα του αγώνα κυπέλλου. >>>

Κακά τα ψέματα: Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε η Καλλιθέα έναντι του Άρη. Η αθηναϊκή ομάδα, με δύο γκολ του Ντακόλ (19΄, 58΄) και του Ντα Σίλβα στο 75΄ επικράτησε 3-1 των «κιτρίνων» στην πρώτη αναμέτρηση της Γ΄ φάσης της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο «Ελ Πάσο». 
Για την ιστορία να πούμε ότι ο Γιαννιώτας μείωσε για τους Θεσσαλονικείς στο 79΄. Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 23/12 στο «Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).
 "Είπα και στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να μείνουμε σ` αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Ξάνθη. Δε θα μιλήσω για ικανότητα να ανατρέψουμε την κατάσταση, θα μιλήσω για δουλειά και διόρθωση των λαθών. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Φυσικά και μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα", δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Αλκαράθ. Διέψευσε ότι ο Άρης υποτίμησε την Καλλιθέα κι υποστήριξε πως η αθηναϊκή ομάδα ήταν τυχερή και προηγήθηκε κι έπαιξε έξυπνα τις καθυστερήσεις.
Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Άρη και Καλλιθέας. Οι "κίτρινοι" και την ποιότητα διαθέτουν και το μέταλλο που χρειάζεται για να ανατρέψουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Με 2-0 στο "Κλ. Βικελίδης" περνάει ο Άρης. Κι οι Θεσσαλονικείς μπορούν να έχουν εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο... Αρκεί να σοβαρευτούν. Όλοι.