Αυτό δε το περιμέναμε για να σας πω την αλήθεια. Μόλις τον αριθμό τρία έπιασε στους πίνακες της agb η εκπομπή "136" και αυτό γέμισε με θλίψη τον Αιμίλιο Λιάτσο στο κρατικό κανάλι.



Mπορεί ο τίτλος του νέου μαγκαζίνο της ΝΕΤ να αλλάξει...αν δούμε πάνω από 136 τηλεθεατές!Η χθεσινή πρεμιέρα απογοήτευσε-πέρα από κάθε προσδοκία -τόσο σε νούμερα,όσο και τηλεοπτικό αποτέλεσμα.Ο μέσος όρος άγγιξε το 2,6%.
Σαφέστατα,χρειάζεται χρόνος & υπομονή.Η εκπομπή 'παίζει' στην πιο ανταγωνιστική ζώνη της tv,αλλά η γενικότερη εικόνα ήταν κάκιστη.

Μάλλον επιεικείς θα είμαστε,αν χαρακτηρίσουμε 'ασυντόνιστους' & ανέτοιμους τους παρουσιαστές.Την όμορφη & (αυθόρμητα) ευγενή Ανθή Σαλαγκούδη δεν μπαίνουμε στον κόπο να την κρίνουμε σαν παρουσιάστρια,γιατί με το συμπάθειο, δεν είναι,παρά τις προσπάθειες 'κάποιων' να καθιερωθεί...Aπό τον έταιρο οικοδεσπότη Γ.Δάρρα όμως,περιμέναμε πιο πολλά,όπως και τον Ηλία Μαμαλάκη, που εμφανίστηκε 'κουρασμένος',εγκλωβισμένος στο άχαρο σκηνικό.

Η mr Μπουκιά & Συγχώριο είναι ντοκυμενταρίστας,δεν του αρμόζει το 'κουστούμι' αλά Πετρετζίκης-Μπαρμπαρίγου. Η σκαλέτα των θεμάτων ήταν δυνατή & πολυποίκιλη, ίσως είναι βαρύ το φορτίο για 2 άπειρους παρουσιαστές να καλύπτουν 3 ώρες.To παρήγορο είναι πως απολαύσαμε καλεσμένους & θέματα που δε βλέπουμε συχνά στην tv,ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Λιάτσος στηρίζει με κάθε τρόπο το νέο εγχείρημα,σε έμψυχο δυναμικό & καλεσμένους.

Μέσα σ'όλα αυτά,η Τρέμη 'τρίβει τα χέρια της' από ικανοποίηση. Παρά την μετριότατη δική της παρουσία,τα 'Κλεμμένα Ονειρα' χαρίζουν προίκα 40%,την ώρα που η Χούκλη λάμβανε 6% και η Γαβρά 1,5%...

πηγή tv nea blogspot.com
Από τον/την Newspistol