Ο νεανικός ΠΑΟΚ που παρέταξε ο Δώνης κέρδισε με 2-1 τον Αιγινιακό στη ρεβάνς για τη φάση των "32" του Κυπέλλου στην άδεια Τούμπα.


Στο 36' Ο Πέλκας έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στο Λόρενς, που με σέντρα ακριβείας με το αριστερό, βρήκε τον Γιάννου. Ο φορ του ΠΑΟΚ με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Ράπτη.

Στο 64' ο Σταφυλίδης πέτυχε το 2-0. Μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στην εστία και οι αμυντικοί έδιωξαν αφού είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 76' ήρθε η μείωση σε 2-1, όταν ο Καθάριος έκανε μία ακίνδυνη συρτή σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφυγε από την αγκαλιά του Γιακουμή, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟκ τη βρήκε με το πόδι και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Κίτρινες κάρτες: 55΄ Αχαλινόπουλος

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Βιβιάν, Ιντζίδης, Σταφυλίδης, Κίτσιου (61' Πόποβιτς), Παναγιωτούδης, Πέλκας, Ρομπέρ (70' Γεωργιάδης), Λόρενς, Γιάννου.

Αιγινιακός: Ράπτης, Αχαλινόπουλος, Ζούρκος, Μπαμίχας (69' Γούτσιος), Καθάριος, Κυρτέγος (63' Μήτρακας), Τασίδης, Λιόλιος, Κοσμίδης, Πλατάκης (41' λ.τρ. Γιαουτζής), Έξαρχος.



Από τον/την Newsroom



AA