Νεαρή μητέρα από την Κολομβία ισχυρίζεται πως έχει γεννήσει το διάβολο.






Η Ana Feria Santos, που γέννησε πριν από περίπου 4 βδομάδες, τράβηξε το φως της δημοσιότητας καθώς ισχυρίζεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του περπατάει αλλά και… βγάζει φωτιές από το στόμα!Για αυτά ευθύνονται, σύμφωνα με τη μητέρα, η μαύρη μαγεία και τα διαβολικά πνεύματα!

Για αυτά ευθύνονται, σύμφωνα με τη μητέρα, η μαύρη μαγεία και τα διαβολικά πνεύματα!

Όπως λέει σύντομα μετά τη γέννηση, παρατηρείσαι «αρκετές ανωμαλίες», οι οποίες τώρα έχουν δημιουργήσει φόβους στην τοπική κοινωνία, καθώς πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με το «μεταμορφωμένο διάβολο».

Η Santos περιγράφει πώς το παιδί συχνά κρύβεται στο σπίτι, έχει «τρομακτικά μάτια και βλέμμα». Όσο για τη δυνατότητά που έχει να «παράγει φλόγες», αυτή αποδεικνύεται σύμφωνα με τους ντόπιους από τα σημάδια καψίματος που έχουν τα ρούχα του και οι καναπέδες όπου συνήθως κάθεται. Οι φοβισμένοι γείτονες συχνά κυνηγούν με πέτρες την μητέρα και το σύζυγό της.

Οι γιατροί, όπως είναι φυσικό, δεν πιστεύουν την ιστορία της Santos και διεξάγουν έρευνα, εξετάζοντας την πιθανότητα το παιδί να έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Οι Αρχές και οι θρησκευτικές οργανώσεις έχουν επίσης ανάλογη θέση, διασαφηνίζοντας ότι δεν πρόκειται για μαύρη μαγεία.