Το προσφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης δοκιμάζει δυο νέες εφαρμογές.


Η πρώτη από αυτές, η οποία μάλλον θα βολέψει αρκετά όσους χρησιμοποιούν αρκετά το Facebook για συζητήσεις, καθώς σύντομα θα σας επιτρέπει να απαντάτε κατευθείαν σε όποιο post σας ενδιαφέρει, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μακροσκελείς συζητήσεις.

Μέχρι τώρα, η απάντηση ενός χρήστη σε ένα από τα πρώτα μηνύματα τοποθετείται προς το παρόν στο κάτω μέρος της συζήτησης και μπερδεύει αρκετά τους συμμετέχοντες. Η πρώτη φωτογραφία του νέου αυτού χαρακτηριστικού δημοσιεύτηκε στο Twitter και δείχνει την επιλογή «reply» κάτω ακριβώς από το post που θέλετε να απαντήσετε.

«Δοκιμάζουμε ένα νέο τρόπο να προσθέτετε σχόλια σε ένα post στο Facebook» είπε η Meredith Chin στο Mashable. «Τώρα μπορείτε να απαντήσετε τόσο σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο, όσο και στο αρχικό post».


Ταυτόχρονα το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει ένα νέο τρόπο ηχητικής ειδοποίησης, το οποίο εκπέμπει έναν ήχο όταν κάποιος γράφει στο Timeline σας, σάς στέλνει μήνυμα ή σας προσκαλεί σε κάποιο event.

Κρίνοντας όμως από τις πρώτες αντιδράσεις στην ύπαρξη ενός τέτοιου χαρακτηριστικού, μάλλον η πλειοψηφία των χρηστών δεν θα το βρει τόσο εύχρηστο, ιδίως όσοι διαθέτουν αρκετά δημοφιλή προφίλ.

Δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα υλοποιηθούν οι αλλαγές αυτές στα προφίλ των χρηστών.