«Ο Άλεξ δεν σκοτώθηκε, πιστεύω ότι απήχθη»! αυτή η δήλωση-σοκ βγαίνει από τα χείλη της ψυχολόγου Χριστίνας Αντωνοπούλου.


Όσα αποκαλύπτονται σήμερα με την αποκλειστική συνέντευξή της, μοιάζουν να είναι βγαλμένα από σενάριο χολυγουντιανής ταινίας. Στην περίπτωση της εξαφάνισης του Άλεξ εμπλέκονται πολλοί, οι οποίοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλουν η υπόθεση να παραμείνει στο σκοτάδι. Όπως αποκαλύπτει η κ. Αντωνοπούλου, από πρόσφατο δικαστήριο στη Βουλγαρία ξετυλίγεται ο μίτος που οδηγεί στο ξέφωτο.

Αναφέρεται στην εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας η οποία ήξερε και δεν μιλούσε για τα όσα γίνονταν τα τελευταία χρόνια στη Βέροια, υπάρχει συνένοχη σιωπή της τοπικής Αστυνομίας, αναφέρονται πλοκάμια πορνογραφικής εκμετάλλευσης μικρών παιδιών, σωματεμπορία trafficking, εμπόριο οργάνων σώματος από νοσοκομείο στα Γιαννιτσά, αλλά και περίεργη συμπεριφορά της μητέρας του Άλεξ, και τα 700.000 ευρώ που συγκέντρωσε η Νατέλα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΟΚ

Τι σχέση μπορεί να έχει η εξαφάνιση του Άλεξ με μια δίκη στη Βουλγαρία;

Μία δίκη που έγινε στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας και κρατήθηκε κρυφή, έχει σχέση με την εξαφάνιση του Άλεξ. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε κάποιον Έλληνα ονόματι Χρήστο Κατσαρό, ο οποίος είναι ο μπλεγμένος με την υπόθεση του Άλεξ και του trafficking.

Γι αυτόν, λένε ότι τον πάντρεψαν με 180 γυναίκες τις οποίες έφεραν στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτά τα 180 ονόματα, αναφέρεται και η Νατέλα, η μητέρα του Άλεξ. Ο εμπλεκόμενος Χρήστος Κατσαρός, κατέθεσε στο Σαντάνσκι ότι έχει κάνει ενέργειες γιατί τον έχουν εμπλέξει με πάρα πολλές γυναίκες και παρουσίασε πιστοποιητικά γάμου που τον έδειχναν να έχει παντρευτεί και μία Βουλγάρα, την οποία αποδέχεται ως νόμιμη σύζυγό του αλλά έδωσε και πιστοποιητικό γάμου με την Νατέλα και πολλές άλλες γυναίκες!!!

Τι απέγινε αυτή η υπόθεση; ...