dimarxos_ypallhloi_20121116_01Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων επ αόριστον αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης. Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγο, ομόφωνα, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσής τους. >>>

Ως αιτία για τη στάση τους αυτή αναφέρουν έγγραφο του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, προς την προϊσταμένη της διεύθυνσης Προσωπικού, Στυλιανή Μανώλη, με το οποίο ζητά όλα τα στοιχεία της υπηρεσιακής κατάστασης του υπηρετούντος προσωπικού του δήμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, όλων των ειδικοτήτων και κατηγοριών, καθώς και τα στοιχεία των υπαλλήλων που εμπίπτουν στην περίφημη υποπαράγραφο Ζ3 του πολυνομοσχεδίου.

Πάντως, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει στο ίδιο έγγραφο ότι η προϊσταμένη της διεύθυνσης προσωπικού δεν πρέπει να προβεί «σε καμία ενέργεια αποστολής στοιχείων ή άλλων δεδομένων του προσωπικού του δήμου προς οποιονδήποτε παραλήπτη, εντός ή εκτός δήμου», αν προηγουμένως δεν ενημερωθεί ο ίδιος.

Με το ίδιο έγγραφο ο κ. Μπουτάρης ζητά να του αναφερθούν τα προβλήματα και οι ανάγκες που θα ανακύψουν στη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι, ουσιαστικά, είναι το πρώτο βήμα για την αποστολή των στοιχείων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δείτε το έγγραφο: Με κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση.

dimarxos_ypallhloi_20121116_01