Καλεσμένος στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα σχόλια που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό από μεριάς του και από μεριάς της Χρυσής Αυγής.

Τι απαντά στη Χρυσή Αυγή που τον αποκάλεσε «ομοφυλόφιλο»
«Λένε και μένα λούγκρα.. Σκέφτονται “αφού είπε τον Κολοκοτρώνη, είναι και αυτός”! Στα γεράματα, στα 53 μου βγήκε αυτό;;. Καμάρι άμα ήμουνα, αλλά δεν είμαι»!

Για τη Χρυσή Αυγή
«Στο επίπεδο έχω θερμοστάτη. Το ανεβάζω και το κατεβάζω ανάλογα με το επίπεδο του άλλου.. Κάποτε η Χρυσή Αυγή έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους . Μετά τη δεκαετία του ‘90 άλλαξαν, αλλά ακόμα έλεγαν τα ίδια πράγματα. Τώρα το παίζουν.. προσκυνούν την Παναγία! Υποκρισία!Είναι θρασύδειλοι.Χτυπάνε τους αδύναμους»..

Πως βρέθηκε στην πολιτική
«Με καλούσαν όπως τώρα σε πάνελ ως κοινωνία και είχα βαρεθεί..Οι άλλοι περίμεναν την κοινωνία να μιλήσει σοβαρά...Μου έλεγαν “εσύ είσαι έξω από τον χορό”. E στα 38 μου χρόνια άρπαξα την ευκαιρία και είπα παρορμητικά ας το κάνουμε. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έπιασα επαφή τον Ιανουάριο. Πήρα τηλέφωνο τη Ρένα Δούρου και εκείνη με έφερε σε επαφή με το κόμμα. Την ήξερα από τα πάνελ».

Για την οικογένειά του
«Είμαι υιοθετημένος. Ο μπαμπάς μου άλλαξε το επίθετο και το έκανε Τατσόπουλος. Δεν τον ξέρω τον πατέρα μου».

Η σημασία του Facebook για τον ίδιο
«Το facebook στη μεγάλη πλειοψηφία του είναι γκομενικό.. Υπάρχει και η άγρια πλευρά του, όπου λες τις απόψεις σου με ανθρώπους που δεν θα συναντούσες ποτέ στη ζωή σου. Αυτό μερικές φορές είναι πολύ συναρπαστικό. Εγώ κάνω μια ανάρτηση και μετά φεύγω από το σπίτι. Προεκλογικά, χωρίς τα social media άνθρωποι σαν έμενα δεν θα ήταν στη Βουλή».

Τέλος, στη δοκιμασία από την οποία τον πέρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος, να γράψει μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα εκείνος έγραψε «Ξεκολλήστε από το facebook» και το κοινό στο ποσοστό του 72% έκανε like!
Η δήλωσή του για τον Κολοκοτρώνη «gay» που «άναψε φωτιές»
«Αυτό με τον Κολοκοτρώνη είναι μια μαλακιά, ένας μύθος που δεν έχω πει. Ο Κολοκοτρώνης ήταν τα πάντα εκτός από αδερφή».