Πηδώντας από ένα βράχο έδωσε τέλος μια γυναίκα όταν έμαθε πως ήταν έγκυος σε δίδυμα αγοράκια ενώ εκείνη ήθελε ένα κοριτσάκι.

Πρόκειται για την 35χρονη Anna Byrne, μια νοσοκόμα από το Dunboyne, η οποία καταρρακώθηκε ψυχολογικά τον περασμένο Μάρτιο όταν έμαθε ότι θα γεννούσε δύο αγοράκια….

Μάλιστα λίγους μήνες πριν πεθάνει απέφευγε να βλέπει φίλες της που είχαν κόρες καθώς ζήλευε και γινόταν ακόμα πιο άσχημα.

Τελικά στις 8 Μαρτίου αποφάσισε να αυτοκτονήσει ενώ βρισκόταν στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της….

Ο σύζυγός της Terry περιγράφει την συζήτηση που είχε μαζί της λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος όχι μόνο στην ζωή της αλλά και στις ζωές των μωρών που κυοφορούσε…

«Είπαμε ο ένας στον άλλον πόσο αγαπιόμαστε και έπειτα αποχαιρετιστήκαμε…. Μου είπε πως θα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και έκτοτε δεν ξαναγύρισε.»

Μάλιστα την γυναίκα έβλεπε και ένα ψυχίατρος ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο πως η Anna Byrne ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς τρελαινόταν στην ιδέα ότι θα έχει τέσσερις γιους… «Δεν είχε κόρη και ένιωθε να της λείπει ένα κομμάτι του εαυτού της…»

Επίσης η αυτόχειρας όπως αποκαλύφθηκε έπασχε από κατάθλιψη από τα 20 της και η πρώτη της εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή.

Στην συνέχεια γέννησε δύο αγοράκια, τον Joe και τον Aidan που τώρα θα μεγαλώσουν χωρίς την μανούλα τους.