«Δεν υπάρχει ενότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα», ομολόγησε ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, η παράταξη του οποίου, η ΠΑΣΚΕ, κατέλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές στο 31ο Συνέδριο του ΕΚΘ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. >>>

Ο κ. Τσαραμπουλίδης, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του FM100 και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Ασπροπούλη, δήλωσε πως τα συνδικάτα δεν αλλάζουν γραμμή και θα αντιδράσουν με τον ίδιο ζήλο και θέρμη στα μέτρα που ψηφίστηκαν και σ’ αυτά που θα έρθουν. «Ως χώρα, είμαστε με τον αναπνευστήρα. Πρέπει, επιτέλους, να δούμε ισόρροπη ανάπτυξη στη χώρα μας», υπογράμμισε. Και ζήτησε από την κυβέρνηση να καταλάβει ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί το ίδιο πρόγραμμα» και πως «πρέπει να χτυπηθούν οι γενεσιουργές αιτίες της κρίσης».
Κατηγόρησε κόμματα «όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ» ότι «έχουν κάνει μοχλούς τους τα συνδικάτα» και κάλεσε όλες τις παρατάξεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε μια κοινή συγκέντρωση, όπου ο λόγος θα δοθεί στις παρατάξεις που μειοψήφησαν στις πρόσφατες εκλογές.