perifereiako_simboulio_kentrikis_makedonias_20110114_01Κλειστές θα μείνουν σήμερα, Παρασκευή, οι υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζομένους που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς δουλειά, με την εφαρμογή του νέου μνημονίου. >>>

 

Κατά της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων τάχθηκε, ομόφωνα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, που συνεδρίασε χθες, παρουσία 500 και πλέον εργαζομένων, με μοναδικό θέμα το νέο νόμο για τη μείωση του προσωπικού των ΟΤΑ.

«Δεν θα στείλουμε καταστάσεις με ονόματα στο υπ. Εσωτερικών», υπογράμμισαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.

Πεντακόσιοι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας παρέστησαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ζήτησαν από το Σώμα να συζητήσει αποκλειστικά το θέμα αυτό. Το αίτημα έγινε δεκτό και το Περιφερειακό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνη απόφαση-και εξέδωσε ψήφισμα- υπέρ των εργαζομένων και κατά της διαθεσιμότητας.