Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Καυτανζογλείου

O Hρακλής ξεκίνησε ορεξάτος το παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 14’ με τον Ισαάκ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ωστόσο τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 33’ ο Μπανγκουρά έφτασε πάλι κοντά στο γκολ, αλλά ο Σικαλιάς έδιωξε την τελευταία στιγμή τη μπάλα.

Ο,τι δεν κατάφερε όμως ο Ηρακλής, το πέτυχαν τα Ψαχνά, στο 40ό λεπτό όταν ο Χαϊκάλης με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ για τα Ψαχνά.

Στο 47΄ ο Ηρακλής πέτυχε γκολ με τον Στεφανίδη που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 69’ ωστόσο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Βουτσιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα τα Ψαχνά έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν σε μια φάση διαρκείας ο Τάουερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να αποκρούσει στη συνέχεια ο Φιρινίδης.

Ο «Γηραιός» έκλεισε το ματς με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Παπαστεριανού στο 87ολεπτό (σκληρό φάουλ στον Ποκόνγκ).

Με τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του «Γηραιού» αποδοκίμασαν την ομάδα ενώ κάποιοι απ’ αυτούς κινήθηκαν εναντίον του Γιώργου Στράντζαλη.

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Φιρινίδης, Βαγγελόπουλος, Γεωργίου, Παπαστεριανός, Κριβόκαπιτς, Φερνάντεζ, Λόπεθ, Στεφανίδης, Παληγέωργος (52' Χιονίδης), Μπανγκουρά (46' Κωνσταντινίδης), Ισαάκ (58' Βουτσιάς).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπέτσας, Τάουερ, Ντελέκος (56' Βανγκελί), Μπακομήτρος, Ρούτσης (77' Ιακωβάκης), Λιόσης, Σέγκος (46' Ποκόνγκ), Γέσιτς, Χαϊκάλης.
Από τον/την Newsroom