"Ευχαριστώ τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα Κάναμε καλή προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα είναι σε άσχημη θέση, με την πίεση των νικών που δεν έρχονται και αυτό μεταφέρει ψυχολογικό πρόβλημα"
"Στα θετικά σημεία μετά από τέσσερα παιχνίδια είναι το γεγονός ότι είχαμε θετικό πρόσημο στα λάθη. Είχαμε 11 κατοχές περισσότερες από τον ΠΑΟΚ, είχαμε όμως 42 άστοχα σουτ και διεκδικήσαμε μόνο οκτώ. Δεν πηγαίναμε στα επιθετικά ριμπάουντ και το ποσοστό μας σε αυτό τον τομέα ήταν στο 20%.

Η άμυνα μας σε δεύτερες φάσεις δεν λειτούργησαν, κρατάμε την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μας. Βλέπουμε δύο σημεία. Δεν βγάλαμε ελεύθερα σουτ και δεν διεκδικήσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πικ εν ρολ του αντιπάλου μας.

Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βοήθεια. Ξέρετε ότι λειτουργούμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα, θα παρέχουμε στήριξη στους παίκτες που έχουμε μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και στα δύο επόμενα παιχνίδια με Ίκαροο και ΚΑΟΔ θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο, λυπάμαι για το αποτέλεσμα".
Από τον/την Newsroom