Τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές, οι οποίοι θα διευθύνουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της εβδομάδας σε Champions League και Challenge Cup, γνωστοποίησε η ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά:

Champions League

Την Τετάρτη 14/11, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος θα είναι Α' διαιτητής στον αγώνα ACH Volley LJUBLJANA (SLO) - Euphony ASSE-LENNIK (BEL) για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League Ανδρών.

Την Τετάρτη 14/11, ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι Α’ διαιτητής στον αγώνα Vakifbank ISTANBUL (TUR) - RC CANNES (FRA) για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League Γυναικών.

Challenge Cup

Την Τετάρτη 14/11, ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Μπαντιανίδης θα είναι Α’ διαιτητής στον αγώνα Radnicki KRAGUJEVAC (SRB) - Hypo No AMSTETTEN (AUT) για τη 2η προκριματική φάση του Challenge Cup Ανδρών.

Την Τετάρτη (14/11), ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Mladi Radnik POZAREVAC (SRB) - Union Raiffeisen ARBESBACH (AUT) για τη 2η προκριματική φάση του Challenge Cup Ανδρών.

Την Πέμπτη 15/11, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Αμασιάδης θα είναι Α’ διαιτητής στον αγώνα Galatasaray ISTANBUL (TUR) - Unicef BRATISLAVA (SVK) για τη 2η προκριματική φάση του Challenge Cup Ανδρών.

Την Πέμπτη 15/11, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Copra Elior PIACENZA (ITA) - ISTANBUL BBSK (TUR) για τη 2η προκριματική φάση του Challenge Cup Ανδρών.
Από τον/την Newsroom