Αναλυτικά όσα είπε στον "Sport103 fm":
Για την Αλμπα Βερολίνου: "Ηταν πολύ ωραία. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο ζωής εκεί. Ελπίζω κάποια στιγμή και το δικό μας πρωτάθλημα να γίνει έτσι. Στο Πάσχα των Γερμανών, παίζαμε Κυριακή του Πάσχα στην έδρα μας και είχαμε 8.000 φιλάθλους στο γήπεδο, που ήταν η χειρότερη παρουσία. Συνήθως είχαμε 13.000-14.000 στο γήπεδο. Στην Αλμπα, δεν έμεινα γιατί στο τέλος η ομάδα δεν πέτυχε τους στόχους της και άλλαξε το 80% του ρόστερ. Για τις άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, έχει πέσει η προσφορά και στην Ευρώπη και τα συμβόλαια δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά με τα ελληνικά, επέλεξα τον Κολοσσό".

Για τον Κολοσσό: "Είναι μία ομάδα, εκτός των δύο μεγάλων πόλεων, που μπορεί να κάνει "πρωταθλητισμό" στο μέτρο του δυνατού. Στο πρωτάθλημα της δεύτερης ταχύτητας, χωρίς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που είναι σε άλλο επίπεδο, πιστεύω μπορούμε να είμαστε πρώτοι. Είμαστε μία καλή παρέα, αγωνιστικά δείχνουμε κάποια πράγματα, άσχετα αν το τελευταίο παιχνίδι ήταν κακό και χάσαμε. Ο κόσμος έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι του, όσο η ομάδα πάει καλά και κερδίζει τόσος περισσότερος κόσμος θα έρχεται. Ο Ελληνας είναι φίλαθλος νίκης και όχι φίλαθλος της ομάδας".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ έχω απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό. Θεωρώ ότι θα είναι το φαβορί για την τρίτη θέση. Τόσο από άποψη δυναμικής του κόσμου και της ομάδας, όσο και από ρόστερ, προπονητικού τιμ και μπασκετικού περιβάλλοντος, γιατί έχει μπασκετικά πρόσωπα στην ομάδα. Είναι η ομάδα που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες, να βγει τρίτη. Το πιστεύω ειλικρινά, απλά είναι λίγο υποκειμενικό, γιατί συμπαθώ πολύ τον ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα βέβαια θα έρθω να παίξω για τον Κολοσσό. Δεν είμαστε εμείς το φαβορί τη Δευτέρα, αλλά προερχόμαστε από ήττα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: "Για τον Σούλη Μαρκόπουλο, αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Τον θεωρώ εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ελλάδα. Είναι παράδειγμα συμπεριφοράς, αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς. Είναι πολύ ευχάριστο στον ΠΑΟΚ που υπάρχουν πολλοί και καλοί Ελληνες παίκτες στην ομάδα. Το ερώτημα που θα πρέπει να απευθύνουμε όμως, γενικά, είναι αν γίνεται από άποψη ή από ανάγκη; Βλέπουμε νεαρά παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι δίνεται ευκαιρία σε κάποιους να την αρπάξουν, για να έρθουν στο προσκήνιο νέα παιδιά και να στηριχτεί σε αυτούς το ελληνικό μπάσκετ. Μονο Ελληνες μπορούν να το αναβαθμίσουν το πρωτάθλημα".
Από τον/την Newsroom