Η ανήλικη κοπέλα δήλωσε πως δολοφόνησε το μωρό για να μη στεναχωρήσει τους γονείς της.

Η ανήλικη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από τη μητέρα της και γέννησε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι, έπνιξε το νεογέννητο και στη συνέχεια έκρυψε το άψυχο σώμα του μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.

Το νεαρό κορίτσι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ θα δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού. Η Cassidy έδειξε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς προχώρησε στη δολοφονία του μωρού της σε ένα βίντεο αναπαράστασης της εγκληματικής πράξης.

«Τα μάτια του δεν ήταν ανοιχτά, όμως είδα ότι ανέπνεε και τότε έβαλα τα χέρια μου στο λαιμό του και το έκανα να σταματήσει να αναπνέει» είπε. Παρότι γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Η ίδια «έπνιξε» τους πόνους της γέννας, τραβώντας συνεχώς το καζανάκι της τουαλέτας.

Το νεκρό μωρό βρήκε η μητέρα της τρεις μέρες μετά μέσα στο δωμάτιο της κόρης της, απ’ όπου ερχόταν μια έντονη δυσοσμία.


Η αυτοψία έδειξε ότι το νεογέννητο αγοράκι ήταν ζωντανό πριν από το θάνατό του, ο οποίος προήλθε από ασφυξία από στραγγαλισμό.

Η Cassidy κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της εννιά ολόκληρους μήνες, λέγοντας απλά ότι πάχυνε και κυκλοφορώντας με φαρδιά ρούχα.

Η μητέρα της υποψιάστηκε ότι κάτι δεν ήταν σωστό και της έδωσε δύο φορές να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, όμως την άφησε μόνη της στο μπάνιο, με αποτέλεσμα το νεαρό κορίτσι να μπορέσει να την ξεγελάσει.