Δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2013 ανακοίνωσε κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Κασσής, μετά την καταψήφιση και του πολυνομοσχεδίου. >>>
«Δεν ψηφίζω τον προϋπολογισμό γιατί έχει περικοπές στα χαμηλά εισοδήματα» τόνισε, σημειώνοντας πως «αυτοί που με ψήφισαν και με έστειλαν εδώ τους είχα πει ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

«Σε 4 μήνες και 24 ημέρες ερχόμενος εδώ πίστευα ότι θα μπορώ να μιλώ ελεύθερα και να πράττω κατά συνείδηση. Όπως και έκανα. Κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν αυτές τις φωνές. Δεν θα μπορέσουν. Και αυτό γιατί ο πολιτικός πρέπει να είναι αξιόπιστος και για να είναι αξιόπιστος πρέπει να τηρεί όσα έχει υποσχεθεί προεκλογικά. Δυστυχώς διαπίστωσα ότι δεν συμβαίνει και γι αυτό πήρα την απόφαση την περασμένη Τετάρτη να πω το μεγάλο όχι. Δεν μπορεί να μας δίνονται 700 σελίδες το πρωί και το βράδυ να καλούμαι να το ψηφίσω. Αυτοί που με ψήφισαν και με έστειλαν εδώ τους είχα πει ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» ανέφερε.