Ο Α. Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον Real fm, έκανε σκληρή κριτική στον Ε.Βενιζέλο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι εάν συνεχίσει έτσι θα βγει και εκτός Βουλής το κόμμα.

«Έχουμε στο χώρο το δικό μας ταπεινωτικές σχέσεις με τον κόσμο. Δεν έχω ανάγκη τις δημοσκοπήσεις. Η πρόβλεψή μου για το κόμμα μας, στο 5%, ήταν πρόβλεψη 17ης Ιουνίου, ανήμερα των εκλογών, το βράδυ, είχα πει στον πρόεδρο που είναι φίλος 40 χρόνια, ότι έτσι αν πάμε, τον Οκτώβριο θα είμαστε 5%. Έπεσα μόνο ένα μήνα έξω» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για έλλειψη τακτικής και στρατηγικής και για μονοκομματικά συνέδρια που δεν δίνουν λύσεις, ενώ υποστήριξε ότι είναι πολύ πιθανόν στις επόμενες εκλογές να μην μπει καν στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε και στο αν θα αποτελούσε λύση η αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα: «Αλλαγή σε όλα τα επίπεδα θα μπορούσε να είναι και μία λύση στο ΠΑΣΟΚ, που θα τη δει πηγαίνοντας προς το συνέδριό του. Νομίζω ότι το χειρότερο για κάποιον που δεν είναι υπάλληλος της πολιτικής είναι να βλέπει να έρχεται το ναυάγιο και να πιστεύει ότι θα προλάβει, επειδή είναι τάχα μου πονηρός, να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τελευταίος».