Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απασχόλησαν τα media τις τελευταίες μέρες.

Τα τηλέφωνα μάλιστα έσπασαν και οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τού τηλεφώνησαν στη Βαρκελώνη για να τον ενημερώσουν. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνη και με τη βοήθεια του i-Pad είδε τις δηλώσεις, αλλά και τις αντιδράσεις.

Ολοι περίμεναν την απομάκρυνση του... sex symbol από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο μεταξύ δεν είχε ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, αλλά ο Αλέξης τους διέψευσε. «Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής του Πέτρου Τατσόπουλου», έγινε γνωστό από το περιβάλλον του Τσίπρα.

Μάλιστα, η θέση αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο ύστερα από τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος από το Μega αναφέρθηκε σε όσα είπε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περί του… ανδρισμού του. Τόνισε, λοιπόν, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να έχει προχωρήσει ήδη στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σοβαρότητας προς όλους.

«Οι δηλώσεις Τατσόπουλου δείχνουν σεξιστικό ρατσισμό» σχολίασε με νόημα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, περιγράφοντας με τον δικό του τρόπο όσα είπε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος περί διαγραφής του Τατσόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Crash».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά ότι ο Πάγκαλος, τώρα που έμεινε εκτός ΠΑΣΟΚ, θέτει υποψηφιότητα για το πειθαρχικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ακουσα πως ο κ. Πάγκαλος, τώρα που έμεινε εκτός Βουλής, αλλά και ΠΑΣΟΚ (;), θέτει υποψηφιότητα για το πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ! Λέω να του πούμε όχι», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο κ. Παπαδημούλης.