Σε αφίσες που μοιράστηκαν στην Καλαμάτα η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για την αμφισβήτηση για τους νεκρούς στο Πολυτεχνείο και δίνει αμοιβή σε όποιον φέρει αποδείξεις για νεκρούς!

«Πολυτεχνείο, Ζητούνται νεκροί, Ο ευρών αμοιφθήσεται» γράφει η προκλητική αφίσα που έφτιαξε το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη.

«Όχι στο παραμύθι του Πολυτεχνείου, όχι στους ψεύτικους νεκρούς. -Η γενιά του Πολυτεχνείου - είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μας. Όλοι οι κλέφτες φυλακή!» γράφει η Χρυσή Αυγή στο φυλλάδιο όπου υπάρχει και η φωτογραφία της Μαρίας Δαμανάκη.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή αμφισβητεί την επέτειο της 17 Νοέμβρη, αφού πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, σε ομιλία του είπε για το Πολυτεχνείο:

«Σε λίγες μέρες θα έχουμε όλοι τη χαρά να απολαύσουμε τις κωμικές ιστορίες του περίφημου μύθου του Πολυτεχνείου. Όλοι ξέρουμε ότι το Πολυτεχνείο ήταν ένας μοχλός πίεσης των αμερικανοσιωνιστών για να δημιουργήσουν μια κατάσταση κρίσης στην Ελλάδα, δεν ήταν μία αυθόρμητη φοιτητική εξέγερση όπως θέλουν να λένε... όλοι λοιπόν θα απολαύσουμε αυτές τις ιστορίες, όλοι ξέρουμε το τι ακριβώς έγινε στο Πολυτεχνείο»

Την ύπαρξη νεκρών κατά την διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου όμως την έχει αμφισβητήσει και ο κύριος Νίκος Μιχαλολιάκος καθώς ο ίδιος σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει: «Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την».