Ολοκληρώνονται, αυτήν την ώρα, οι πορείες στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών παραμένει στο χώρο της πλατείας Καμάρας. >>>

Η συμμετοχή στην πορεία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Η αστυνομία υπολογίζει αυτούς που συμμετείχαν στα δύο βασικά μπλοκ στα 10.000 άτομα, ενώ οι διοργανωτές κάνουν λόγο για συμμετοχή πολύ περισσότερων ατόμων. 
Στην πορεία των αντιεξουσιαστών η αστυνομία υπολογίζει πως συμμετείχαν 500 άτομα, με άλλα 150 στην πορεία που ήρθε από την περιοχή της Δελφών.
Μπροστά από το Αμερικανικό Προξενείο, διαδηλωτές έκαψαν μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, νεαροί που βγήκαν από τον κύριο όγκο της πορείας, κατέστρεψαν μία κάμερα που βρισκόταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας. Σε άλλο σημείο, νεαροί έγραψαν συνθήματα στα στόρια υποκαταστήματος τράπεζας και προκάλεσαν μικροφθορές. Επίσης, προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα της οδού Εγνατίας και στις προθήκες της Αγειορίτικης Εστίας.
Όταν η πορεία των αντιεξουσιαστών έφθασε στην πλατεία Δικαστηρίων, στο ύψος του αγάλματος του Ελ. Βενιζέλου, έκαναν την εμφάνισή τους περίπου 50 νεαροί, φίλαθλοι, οι οποίοι, από την απέναντι πλευρά του δρόμου, φώναζαν κι αυτοί συνθήματα κατά των αστυνομικών.
Αυτήν την ώρα (19.45) νεαροί κουκουλοφόροι σπάνε πεζοδρόμια και συγκεντρώνουν πέτρες, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Παλαιολόγου.
Η κεφαλή της πορείας βρίσκεται, πλέον, μπροστά στα γραφεία της ΕΥΑΘ.