Κατά τη διάρκεια ενός οργίου που είχε διοργανώσει ο ίδιος ο 50χρονος κάτοικος Τρικάλων, κόντεψε να χάσει το μάτι του από ένα μαστίγιο.

Ο 50χρονος είχε κανονίσει πολλές μέρες πριν τις λεπτομέρειες για το όργιο, στο οποίο θα συμμετείχαν γυναίκες και άνδρες όχι μόνο από τα Τρίκαλα, αλλά και από γειτονικούς νομούς. Το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν όλοι σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε λόφο της πόλης, ούτως ώστε να βρίσκονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί δεν απείχαν και πολύ από εκείνες της ταινίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά», με πρωταγωνιστές τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν.

Η ατμόσφαιρα στο απομονωμένο διαμέρισμα είχε ζεσταθεί για τα καλά και σιγά-σιγά άρχισε να παίρνει… φωτιά. Κάποια στιγμή, όμως, κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικών «παιχνιδιών» ο ζωηρός 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι από μαστίγιο που κρατούσε μία από τις παρτενέρ. Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη όταν το μαστίγιο έφυγε από τον… έλεγχο της παρτενέρ-σαδίστριας και η άκρη του βρήκε στο μάτι τον 50χρονο, προκαλώντας του μάλιστα σοβαρή ζημιά. Ο Τρικαλινός άρχισε να τρέχει πάνω-κάτω κρατώντας το μάτι του και παράλληλα να ουρλιάζει από τον πόνο. Οταν οι υπόλοιποι κατάλαβαν ότι οι κραυγές του δεν ήταν ηδονής, αλλά πόνου σταμάτησαν τις... ζωηρές τους δραστηριότητες και μετέφεραν τον τραυματία άρον-άρον στο νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ όπως έγινε γνωστό, δύσκολα θα αποφύγει την επέμβαση. Ο άνδρας παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στο ερωτικό όργιο έμειναν με την... όρεξη, καθώς το απροσδόκητο ατύχημα τους χάλασε -αν μη τι άλλο- τη διάθεση.

Το «πικάντικο» περιστατικό δεν άργησε να κάνει τον γύρο του νομού, οι κάτοικοι του οποίου συνεχίζουν να το συζητούν στα διάφορα «πηγαδάκια».