Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε μια φάρμα στο Σαν Ντιέγκο, και ψάχνοντας σήμα για να τηλεφωνήσει με το κινητό της τηλέφωνο, έπεσε σε μια φωλιά με κροταλίες.


«Νόμιζα ότι άκουσα ένα θρόισμα πίσω μου, έτσι έτρεξα μακριά. Αλλά μετά, πάτησα μέσα στη φώλια των φιδιών κάτω από ένα στρώμα φύλλων. Πρώτα η μητέρα τσίμπησε το δεξί μου πόδι… τα μωρά φίδια με τσίμπησαν έπειτα», διηγείται η άτυχη κοπέλα. Συνολικά, η Vera δέχτηκε 6 τσιμπήματα από το ένα ενήλικο και 5 νεαρά φίδια.

Προσπάθησε να καλέσει τον αριθμό έκτακτης βοήθειας, 911, αλλά το κινητό δεν είχε σήμα. «Έτσι, έπρεπε να κατέβω το λόφο προκειμένου να επιστρέψω στο σπίτι του θείου μου», λέει. Φυσικά, αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς ζαλιζόταν και η ένιωθε την όρασή της και τις αισθήσεις της να υποχωρούν.

Δεν μπορεί να θυμηθεί πώς έφτασε στο σπίτι. «Ένιωθα μουδιασμένη και η όρασή μου δεν ήταν καλή. Ένιωθα σαν να μου έμπηγαν βελόνες».

Αφού τελικά κατάφερε να φτάσει, ο θείος της, την έβαλε στο αυτοκίνητο και τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί της χορήγησαν άμεσα 24 φιάλες αντιδότου. Αν και τα τσιμπήματα δεν είναι συνήθως θανατηφόρα, κάθε χρόνο για κάμποσους κατοίκους των ΗΠΑ αποβαίνουν μοιραία.

Οι γιατροί δήλωσαν πως θα περάσουν δύο με τρεις μήνες, πριν η κοπέλα αναρρώσει πλήρως.