Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τον Γκαγκάτση.



Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τη συνάντηση του Αλαφούζου με τον Σαββίδη:

"Όταν είσαι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και έχεις τις μετοχές στα χέρια σου και είσαι και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δε βλέπω κάτι αφύσικο στο να γίνει μια συνάντηση. Αν ακούσεις τις δηλώσεις Σαββίδη περί διαιτητών και για το βιογραφικό του καταλαβαίνεις πως υπάρχει κοινός στόχος. Είναι θετική εξέλιξη. Είχα μια αγωνία για τον Σαββίδη. Στον ΠΑΟΚ ακόμα υπάρχει το παλιό περιβάλλον του Γκαγκάτση. Μπορεί να είναι η Γκοντσάρεβα αλλά υπάρχει ο Βρύζας και ο Γεωργιάδης που είναι παιδία του Γκαγκάτση. Όταν ακούς την πρώτη μεταγραφή που κάνει ο Σαββίδης και είναι του Γκαγκάτση, έχεις μια αγωνία".

Συνεχίζοντας, ανέφερε:

"Είχα πει ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός από τους δήθεν ιδιοκτήτες που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουνε, δεν μπορούν να συντηρήσουν τις ομάδες τους και ζουν γιατί το παρασκήνιο της Σούπερ Λίγκα τους οδήγησε στις ομάδες, υπάρχουν και πραγματικοί ιδιοκτήτες όπως είναι ο Πανόπουλος, ο Σαββίδης, εγώ, ο Παπουτσάκης ήταν. Αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη και με τίμια λεφτά συντηρούν τις ομάδες.

Το ιδανικό θα ήταν να είναι μπροστάρης ο Σαββίδης που έχει βάλει χρήματα, γιατί ο Αλαφούζος δεν έχει βάλει τόσα. Θα μπορούσαμε ένα κάνουμε μια σύσκεψη και να πούμε ότι θα παμε στα δικαστήρια και την άλλη μέρα δε θα υπάρχει παράγκα. Θα ήταν χαρά μου να βρεθώ και να ενημερώσω τον Σαββίδη. Ο Αλαφούζος δεν έχει τόσες γνώσεις. Αν μιλήσει ο Πανόπουλος θα γκρεμιστεί το σύμπαν όπως και ο Αρβανιτίδης. Βαρεθήκαμε να μας πιάνουν τα οπίσθια παράνομοι υπάλληλοι της ΕΠΟ, παράνομοι δικηγόροι κλπ. και να κάνουμε τις ομάδες μας προπονητήρια του Μαρινάκη του Βαρδινογιάννη".

Για τον Σαββίδη:

"Εύχομαι ο Σαββίδης να είναι αυτό που διαβάζουμε. Είναι τύχη για το ποδόσφαιρο. Είναι ένας άνθρωπος που όταν τον αδικούν ξέρει να βρίσκει το δίκιο του. Θέτω τον εαυτό μου και την ομάδα μου στη διάθεση ενός τέτοιου ανθρώπου. Να πάρουμε το ποδόσφαιρο στα χέρια μας, εμείς βάζουμε τα χρήματα και συντηρούμε το ποδόσφαιρο.

Θα ήταν έκπληξη να ήταν ο Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ και δυσάρεστη είδηση. Δυστυχώς η εξέλιξή του δεν ήταν αυτή που προσδοκούσαμε – αν εξαιρέσεις το κατόρθωμα του με το Γιούρο 2004".
Από τον/την Newsroom