Η Ε. Κοκκίνου σε μια συνέντευξή της αναφέρθηκε στο πόσο έχει επηρεαστεί η νυχτερινή διασκέδαση από την οικ. κρίση αλλά και για τη σχέση της με τον Γ. Μπόγρη.

«Όλες οι μητέρες που έχουν χωρίσει -και που μπορεί να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγο τους- ποτέ δεν πρέπει να κακολογήσουν τον πατέρα, όποιος και αν είναι, ό,τι και να τους έχει κάνει… Τα παιδάκια δεν φταίνε για τις δικές μας επιλογές και τα δικά μας λάθη» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση ποιοι είναι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της, απάντησε:

“Μετά την μητέρα μου και το παιδί μου, οι φίλοι είναι εκείνοι που μένουν στο χρόνο. Ένας δεσμός, όσο δυνατός κι αν είναι, ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει”.



Τέλος, για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη και την υπερέκθεση της προσωπική της ζωής από τα ΜΜΕ, ανέφερε: «Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από αυτό δεν ενοχλείται κανείς. Και αν ενοχλείται, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται. Ένας άνθρωπος που έχει ένα δεσμό δεν κάνει κανένα έγκλημα. Δεν κλέβει κανέναν. Προχωράει τη ζωή του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Και κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει και τι ζόρια τραβάει. Άσχετα με τη "βιτρίνα" που μπορεί να έχει».



Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα ετοιμάζει βαλίτσες, αφού το μεγαλύτερο μέρος του φετινού χειμώνα θα το περάσει εκτός Ελλάδος, καθώς έχει ήδη προγραμματισμένες συναυλίες σε Κύπρο, Ρωσία και Ντουμπάϊ!