Μια κοπέλα στην Αμερική πίστευε πως γι'αυτήν η ιδανική δουλειά ήταν να δίνει αγκαλιές.


Η Τζάκι Σάμιουελς καλεί στο σπίτι της αγνώστους για έναν υπνάκο στη ζεστή αγκαλιά της, φυσικά με το αζημίωτο. Η επαγγελματίας «αγκαλίτσα» χρεώνει εξήντα δολάρια την ώρα, αυτό ωστόσο κάθε άλλο παρά αποτελεί τροχοπέδη για τους πελάτες της, που δίνουν όσα-όσα για το αγκάλιασμά της. Από το διπλό κρεβάτι ή τους καναπέδες της περνούν, κατά μέσο όρο, τριάντα άντρες την εβδομάδα.
Ερχονται για να πάρουν έναν υπνάκο ή απλώς να φωλιάσουν στην τρυφερή αγκαλιά της, νιώθοντάς την ίσως κάτι σαν την αγκαλιά της μαμάς τους. Δεν συμβαίνει όμως τίποτα παραπάνω από αυτά, αφού εκείνη φορά εσώρουχα και πιτζάμες, ενώ ο πελάτης φορά τα ρούχα του.

Ο λόγος που η 29χρονη Αμερικανίδα, η οποία μένει στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, προσφέρει την αγκαλιά της σε ξένους είναι για να καλύψει τις σπουδές της και να μεγαλώσει τον μικρό γιο της. Η επιχείρησή της, την οποία ονόμασε Snuggery (Χουχούλιασμα), δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Στο κολέγιο όπου φοιτά την απειλούν με αποβολή, ενώ κάποιοι την αποκαλούν πόρνη. Η Σάμιουελς όμως τους απαντά: «Νομίζω ότι γεννήθηκα γνωρίζοντας πώς να αγκαλιάζω. Το αγκάλιασμα είναι υγιής διασκέδαση. Θεωρώ ότι οι πελάτες έρχονται σε μένα για διάφορους λόγους. Μερικοί από τους μεγαλύτερους σε ηλικία πελάτες, για παράδειγμα, έχουν χάσει τις γυναίκες τους και το μόνο που χρειάζονται είναι να βιώσουν μια αγκαλιά. Νεότεροι πελάτες πάλι έρχονται για να ξεπεράσουν προβληματικές σχέσεις τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι απλώς περίεργοι να βιώσουν μία νέα εμπειρία».

Η Σάμιουελς, η οποία διαφημίζει από το Διαδίκτυο τις υπηρεσίες της, κερδίζει περί τα 260 δολάρ [Κύριος κανόνας της Τζάκι είναι ότι απαγορεύεται στον πελάτη κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα και άγγιγμα σε «απαγορευμένα» σημεία του σώματός της.] ρια την εβδομάδα από τους, κατά μέσο όρο, τριάντα πελάτες της. Στην ιστοσελίδα της υπάρχουν, εκτός των προσφερόμενων υπηρεσιών, και η λίστα με τους κανόνες προκειμένου κάποιος να γίνει δεκτός. Κυριότερος από αυτούς είναι ότι απαγορεύεται στον πελάτη κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα και άγγιγμα σε «απαγορευμένα» σημεία του σώματός της. Ευτυχώς για εκείνη, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ενώ γενικώς οι δουλειές της πάνε περίφημα. Τελευταία μάλιστα έχει προσλάβει υπάλληλο, την ευγενική Κολίν, που επίσης προσφέρει την αγκαλιά της. Υπάρχουν μάλιστα πελάτες που πληρώνουν διπλά για να τους αγκαλιάσουν και οι δυο γυναίκες.