Οι φίλοι του ποδοσφαιριστή θα τον αποχαιρετήσουν μ'ενα τραγούδι.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον ναό της Αγίας Ειρήνης στην Καληδονία, στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής…

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα αποχαιρετισμού των συμπαικτών του στο Facebook.

«Θεέ μου και δως του δύναμη τον χάρο να νικήσει να ξαναρθεί στη γειτονιά γιατί μας έχει λείψει».

«Αδερφέ μου… ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ… ακούς τι σου λέω αδερφέεεε εδώωωω…. Να είσαι πάντα καλά εκεί που είσαι… Σε αγαπάω άπειρα φίλεεεε, άπειρα αδερφέε μου…. Ακούς!!! Μια ζωή μαζί αγορίνα μου, παιχταρά μου, αδερφέ μου και πάνω από όλαααα ΦΙΛΕΕΕΕΕ ΜΟΥ, κολλητέ μου… Εδώ είσαι… Μ’ ακους….. Εδώωωωωω…. Σ’ αγαπάω!!!».

Τέλος, ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν από τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Super League (24-25/11), για το πρωτάθλημα υποδομής.

Αυτό αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβόλαιο της διοργανώτριας αρχής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την μνήμη του 16χρονου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Ζαχαρία Καραντωνάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το απόγευμα της Τρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στους οικείους, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, για τον αδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα του νεαρού αθλητή της ομάδας Ζαχαρία Καραντωνάκη. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League, στις 24 και 25 Νοεμβρίου».