Πεδίο... αψιμαχιών, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, έγινε η πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου. "Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο", λένε από τη Συγγρού. "Θα αποδομήσετε και την Ευρώπη", απαντά η Κουμουνδούρου... >>>


«Αργά ή γρήγορα το αστικό κοινοβούλιο θα αποδειχθεί για τον λαό ότι δεν είναι ο ναός της δημοκρατίας, αλλά κυριολεκτικά μια φυλακή». Αυτό δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα παρουσιάζοντας την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ας αρκεστεί στο να εκφράζει τις απόψεις της παραπαίουσας κυβέρνησής του κι ας μην διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τόσο παιδαριώδη τρόπο», αναφέρεται σε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου. Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Ο δρόμος που προτείνει η κυβέρνηση δεν συνεπάγεται μόνο την περαιτέρω εξαθλίωση των εργαζομένων, αλλά και την αποδόμηση συνολικά της Ευρώπης».