Η Μαρία - Άννα Χατζή γνωστή στην ερωτική βιομηχανία κινηματογράφου σαν Sasha Grey, έγραψε ένα βιβλίο με όλες τις εμπειρίες της από τον κόσμο των πορνό με τίτλο, «Τhe Juliette Society» το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2013.

Η 24χρονη πορνοστάρ Sasha Grey γεννήθηκε στην Καλιφόρνια με το όνομα Μαρία - Άννα Χατζή και στη βιομηχανία του πορνό έμελλε να μπει τον Μάιο του 2006, οπότε και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Κατέληξε στο συγκεκριμένο όνομα εμπνεόμενη, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, από τη Σάσα Κονιέτζκο , μέλος του συγκροτήματος KMFDM και από το βιβλίο του Όσκαρ Ουάιλντ «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι».

Η καριέρα της ξεκίνησε μάλλον από τα δύσκολα καθώς η πρώτη σκηνή της περιελάμβανε σκληρό πορνό… Πολύ γρήγορα κατάφερε να αναδειχθεί σε μεγάλο όνομα στη βιομηχανία του πορνό, καθώς μόλις έξι μήνες μετά το ντεμπούτο της άρχισε να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα της.

Η Grey κατέκτησε πολλά βραβεία από τις συμμετοχές της σε μεγάλες παραγωγές ταινιών ενηλίκων, ενώ το 2008 έγινε η νεότερη γυναίκα που διακρίθηκε ως γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς στα βραβεία ταινιών ενηλίκων.