Ένας 15χρονος μαθητής δεν άντεξε τη διαπόμπευση του εξαιτίας της προτίμησής του στο ροζ χρώμα, έδεσε ένα κασκόλ στη σκάλα του σπιτιού του και αυτοκτόνησε.

Ο 15χρονος μαθητής από τη Ρώμη ήταν σίγουρα διαφορετικός από τους συμμαθητές του, ωστόσο αυτό δεν είχε αντίκτυπο στη δημοτικότητά του. Σύμφωνα μάλιστα με φίλους του, είχε παραδεχτεί δημόσια πως ήταν γκέι και δεν φαινόταν να πτοείται από τις πλάκες ορισμένων συμμαθητών του, αφού οι υπόλοιποι τον συμπαθούσαν. Όλα αυτά όμως άλλαξαν δραματικά την ημέρα που πήγε στο σχολείο έχοντας βάψει τα νύχια του. Όταν το είχε κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κανείς δεν είχε πει οτιδήποτε. Για τον Α.Σ. όμως ήταν αλλιώς. Η πλάκα μετατράπηκε σε σκληρό bulling μέσω Διαδικτύου, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του αποφασισμένος πως δεν αντέχει πια. Χρησιμοποιώντας ένα κασκόλ ως σχοινί, κρεμάστηκε.

Τον έφηβο αυτόχειρα βρήκε ο μικρότερος αδελφός του, που ειδοποίησε τους γονείς του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της αυτοκτονίας κατάσχεσαν το κινητό και τον υπολογιστή του άτυχου παιδιού και δήλωσαν ότι δεν βρήκαν κανένα σημείωμα αποχαιρετισμού στο σπίτι. Αφησαν όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρουν στο Διαδίκτυο απαντήσεις για την απόφασή του να βάλει τέρμα στη ζωή του. Ισως, λένε, η κοροϊδία για τα βαμμένα νύχια να είναι απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.