Ο Γιάννης Καλιτζάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 τόνισε πως ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα πρέπει να δείξει υπομονή.

«Έχει χάσει τον προσανατολισμό του ο Παναθηναϊκός. Άλλοι παράγοντες δημιουργούν τα προβλήματα και όχι τα αγωνιστικά. Έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα. Ο Κουΐνσι ή ο Βύντρα δεν είναι κακοί παίκτες. Ίσως ο Φερέιρα χάνει σε θέματα πειθαρχίας και δεν μπορεί να τους τραβήξει τους παίκτες και να τους έχει πάρει με το μέρος του. Έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τον έλεγχο των παικτών αλλά και τα αποδυτήρια. Με την Τότεναμ οι παίκτες δεν τον άκουγαν και τον «έγραφαν». Αυτό κάτι δείχνει», τόνισε αρχικά ο Καλιτζάκης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον:

«Δεν μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, έχει ρίξει πολλά λεφτά. Δεν υπάρχει επικεφαλής στον Παναθηναϊκό και μιλούν πολλοί αντί για ένας. Δεν ξέρω τι φταίει. Η Λεωφόρος θα είναι μια καλή λύση για την ομάδα. Θα είναι γεμάτη και ο κόσμος θα δώσει άλλο αέρα και αυτοπεποίθηση στα παιδιά. Έχω ζήσει το ΟΑΚΑ και ξέρω πως μια γεμάτη Λεωφόρος είναι καλύτερη από ένα άδειο ΟΑΚΑ. Πιστεύω πως όπως βρέθηκε και ο κ. Αλαφούζος, έτσι μπορούν να βρεθούν και άλλοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί πάντα. Πιστεύω πως θα υπάρξει ένας άνθρωπος που του δώσει την παλιά του αίγλη».

Για την ΑΕΚ στην οποία επίσης έχει αγωνιστεί αλλά και το προσεχές ντέρμπι πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ κάνει τεράστια προσπάθεια. Έχει κάνει μια ριζική ανανέωση με πολλά νέα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να στηριχθούν. Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό στην ομάδα. Δεν νομίζω πως ακόμη κι αυτόν τον κακό Παναθηναϊκό θα μπορέσει να τον χτυπήσει η ΑΕΚ. Έχει πολλά νέα παιδιά που ίσως να μην μπορούν να διαχειριστούν το ντέρμπι».
Από τον/την Newsroom