Πολλές προτάσεις έχουν ακουστεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μα τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και ο Νίκος Καρβέλας θα ανακοινώσουν επίσημα τους συνεργάτες τους σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσουν οι πρόβες της ροκ όπερας.

Πάνος Μουζουράκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ηρώ Λεχουρίτη και πολλοί άλλοι έχουν ακουστεί ότι θα πλαισιώνουν τη «Ροζάνα» (Αννα Βίσση) στους «Δαίμονες» των Νίκου Καρβέλα και Σταύρου Σιδερά που θα ανεβούν τον Μάρτιο του 2013 στη σκηνή του «Παλλάς». Ομως, όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα τα ονόματα είναι στον αέρα αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση γύρω από αυτό το θέμα και οι παραγωγοί της παράστασης επιμένουν να κρατούν κλειστά τα στόματά τους. Η αλήθεια είναι πως από τις οντισιόν που έχουν γίνει σε Αθήνα και Κύπρο έχουν βρεθεί αρκετοί από τους ηθοποιούς και χορευτές που θα κρατήσουν τους μικρότερους ρόλους, αλλά το... ζουμί βρίσκεται στους πρωταγωνιστές.

«Η Βίσση και ο Καρβέλας θα κάνουν την καλύτερη διανομή, με γνώμονα πάντα το ότι θα ανεβεί 22 χρόνια μετά αυτή η θρυλική, ροκ όπερα που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους» μας λέει άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Οσο για το πότε θα εμφανιστεί και πάλι η Αννα Βίσση στη γνωστή αθηναϊκή σκηνή, όπου πριν από λίγο καιρό τής συνέβη το γνωστό ατύχημα, οι φανατικοί θαυμαστές της υποστηρίζουν πως αυτό θα γίνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η υγεία της αγαπημένης μας Αννας Βίσση βελτιώνεται! Ευχαριστούμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον όλων..»