Διαβάστε όσα είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού στη Nova:

Για τις διαφορές που υπάρχουν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και την μεταμόρφωση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:

«Η αλλαγή του προπονητή, είναι ένα θέμα που δείχνει, ότι μέχρι εδώ τα πράγματα δεν ήταν θετικά. Βέβαια η αλλαγή ενός προπονητή, ποτέ δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι καλό. Με τον κ. Φερέιρα κάναμε πολλή δουλειά, όμως δεν είχαμε την ψυχολογία, η οποία ήταν μάλλον προς τα κάτω. Με τον κ. Ρότσα έχει έρθει ένας φρέσκος αέρας. Καταλάβαμε ότι και από τεχνικής απόψεως, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι ως ομάδα μπορούμε να βελτιωθούμε και με την ευκαιρία που μου δίνεται, θέλω να συγχαρώ τον νέο προπονητή και το καινούργιο προπονητικό τιμ που έχει αναλάβει την ομάδα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά:

«Θα έλεγα ότι μέχρι τώρα δεν τα πηγαίναμε καλά στο πρωτάθλημα. Ο σκοπός μας είναι να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και ο στόχος μας στον αγώνα με τον Πλατανιά, είναι να κερδίσουμε, ώστε να πλησιάσουμε στην βαθμολογία αυτούς που βρίσκονται ψηλότερα από εμάς. Άρα αυτό το παιχνίδι για εμάς είναι μονόδρομος. Νίκη και μόνο νίκη και στόχος να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την γνώμη που έχει σχηματίσει για τον σύλλογο των Χανίων:

«Έχουμε δει παιχνίδια του Πλατανιά. Είναι μια ομάδα που διαθέτει γρήγορους και επικίνδυνους παίκτες. Θα έλεγα ότι η νίκη και ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Πλατανιά είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, όμως αν συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση και με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τελευταία, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm
Από τον/την Newsroom