Ο 26χρονος Δημήτρης και η ιστορία της οικογένειάς του συγκλόνισαν την Ελλάδα.

Την Δευτέρα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μίλα, και από εκείνη τη στιγμή φαίνεται ότι η ζωή του άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο.

Μια τεράστια αγκαλιά από τον απλό καθημερινό κόσμο, που βιώνει κι εκείνος τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, άνοιξε για αυτή την οικογένεια.

Βρήκαν σπίτι και μια δουλειά στον 26χρονο Δημήτρη, ωστέ να μπορέσει να ορθοποδήσει και έχει ένα πιάτο φαγητό, τα ρούχα του, τις πρώτες ανάγκες για να ζήσει αυτός και οι γονείς του!

Έκτος από τον απλό κόσμο, όμως, ευαισθητοποιήθηκαν επιχειρηματίες, σύλλογοι και καλλιτέχνες, όλοι αυτοί έγιναν ένα και έδωσαν στον Δημήτρη και τους γονείς του, δύναμη και κουράγιο!

Μια δουλειά για τον Δημήτρη

Η Αννίτα Ναθαναήλ ευαισθητοποιήθηκε και τον προσέλαβε στο κατάστημα τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών που διατηρεί στην Γλυφάδα!

Η πρώτη μέρα στη δουλειά ήταν για εκείνον ευτυχία, νιώθει επιτέλους χρήσιμος και ευτυχισμένος!

Ένα σπίτι για την οικογένεια που μέχρι τώρα ήταν πολυτέλεια

Η πρόεδρος κοινωφελούς Δημοτικής επιχείρησης στον Πειραιά, κυρία Καραμαλάκου, πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και πρόσφερε στέγη στον ξενώνα Πειραιά στην οικογένεια του Δημήτρη. Εκεί θα έχουν το καθαρό τους κρεβάτι, τη ζεστασιά τους και ένα πιάτο φαγητό, που για εκείνους μέχρι σήμερα φάνταζε πολυτέλεια!