Ένας πατέρας ,μια μητέρα κι ο γιος τους βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν η βόλτα τους στην θάλασσα κατέληξε σε εφιάλτη.

Η 57χρονη Mary Elena Scott, ο 54χρονος σύζυγός της Howard Kuljian, και ο 16χρονος γιος τους Gregory James Kuljian βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να σώσουν τον αγαπημένο τους σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο 16χρονος πέταξε λίγο πιο μακριά ένα ξύλο που έτρεχε για να πιάσει ο πιστός σκύλος της οικογένειας, το οποίο έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Το τετράποδο βούτηξε να το φέρει πίσω στον έφηβο όμως τα κύματα ύψους τριών μέτρων το παρέσυραν.

Όταν είδε τη σκηνή ο μικρός Gregory τρελάθηκε και χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε κι αυτός στα ορμητικά νερά για να σώσει τον σκύλο του, φωνάζοντας τον πατέρα του να ακολουθήσει.

Ο 54χρονος βούτηξε με τη σειρά του να βοηθήσει και παρότι ο νεαρός κατάφερε να βγει σώος στην ακτή, μη βλέποντας τον πατέρα του που είχε σκεπαστεί από τα κύματα ξαναμπήκε στη θάλασσα με τη μητέρα του για να τον εντοπίσουν.

Εντωμεταξύ, η αδερφή κι η κοπέλα του 16χρονου ήταν οι μόνες που έμειναν στην ακτή παρακολουθώντας έντρομες τη μάχη των τριών μελών της οικογένειας να παλεύουν με τα κύματα. Οι διασώστες ανέσυραν τις σορούς των γονιών από τον ωκεανό αλλά ήταν πολύ αργά. Ο 16χρονος αγνοείται αλλά θεωρείται νεκρός από τις αρχές.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο σκύλος τα κατάφερε και βγήκε σώος από τη θάλασσα.