Οι πρωταθλητές Σκωτίας την Τρίτη έκλεισαν τα 125α χρόνια ζωής και μία μέρα μετά το "Σέλτικ Παρκ" φόρεσε τα γιορτινά του με τους οπαδούς να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Πριν την έναρξη του αγώνα ανέβηκε ένα κορεό, το οποίο αναφερόταν στα 125 χρόνια του συλλόγου, ενώ όλο το γήπεδο ήταν ντυμένο στο πράσινο και το άσπρο, τα χρώματα της Σέλτικ. Φυσικά πριν την είσοδο των δύο ομάδων οι οπαδοί της Σέλτικ τραγούδησαν και το "You'll Never Walk Alone", κάτι που συνηθίζουν να κάνουν στο "Σέλτικ Παρκ" πριν τους αγώνες (όπως και οι οπαδοί της Λίβερπουλ).


Το να κερδίζεις τη Μπαρτσελόνα στην επέτειο του συλλόγου σου, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, δήλωσε περήφανος και έκανε λόγο για μία από τις μεγαλύτερες νύχτες της καριέρας του.
Το Σέλτικ Παρκ είχε φορέσει τα γιορτινά του και στο τέλος της νύχτας είχε μετατραπεί σε πραγματικό «Παράδεισο». Οι «Καθολικοί» είχαν υποτάξει την Μπάρτσα, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά τους και ο Λένον είναι... στον έβδομο ουρανό. «Είναι μία από τις πιο περήφανες νύχτες της καριέρας μου. Οι παίκτες κατέβαλαν μία μνημειώδη προσπάθεια στην επέτειο του συλλόγου. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, δικαίωσαν τους εαυτούς τους και απλά κέρδισαν την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ήταν δύο από τις πιο δύσκολες εξετάσεις που θα δώσουν ποτέ στην καριέρα τους και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν», τόνισε για να αναφερθεί στο σχέδιο της ομάδας τους: «Πιστεύαμε ότι μπορούμε να τους επηρεάσουμε στα κόρνερ, ξέραμε ότι η πίσω ζώνη τους με τον Άλμπα μαρκάρει με άμυνα ζώνης και ξέραμε ότι μπορούσαμε να τους απειλήσουμε. Η νίκη άλλωστε επί της Μπαρτσελόνα, της μοναδικής ομάδας που είχε υποχρεώσει τη Σέλτικ σε εντός έδρα ήττα στους τελευταίους 22 ευρωπαϊκούς αγώνες, ήταν μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του συλλόγου.