Σε ραδιοφωνική συνέντευξη η ανερχόμενη τραγουδίστρια έκανε λόγο για τη σχέση της με τον Π. Παντελίδη και την ανερχόμενη καριέρα της στο τραγούδι.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, του Χάρη Λεμπιδάκη,

Για το τραγούδι στη ζωή της: Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, δεν θυμάται να ήταν το κοριτσάκι που με μια βούρτσα στο χέρι ονειρευόταν χειροκροτήματα και ερμηνείες, αλλά η μουσική υπήρχε πάντα μέσα στη ζωή της, μιας και ο μπαμπάς της είναι τραγουδιστής του ρεμπέτικου τραγουδιού και έτσι περιστοιχίζονταν από νότες και μελωδίες. Σημειωτέον ότι ο μπαμπάς της δεν είναι, όπως ανέφερε, ο πιο αυστηρός της κριτής λόγω γνώσεων, αλλά ό,τι κάνει η κόρη του τού αρέσει.


Για την επιτυχία της «Χειρότερα» που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα: «Είναι ένα τραγούδι που το ζήτησα από τον Π. Παντελίδη περίπου 6 μήνες πριν… ο Παντελής το εμπνεύστηκε από μια δική μου ιστορία που του διηγήθηκα… Νομίζω ότι χρειαζόταν ένα τέτοιο τραγούδι, που θα ξεφεύγει από τα κλασικά που εύχεσαι στον άλλο τα καλύτερα μετά από ένα χωρισμό… Δεν σου κρύβω ότι τον φοβήθηκα λίγο τον στίχο, γιατί είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό στην ελληνική δισκογραφία… Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ταυτίστηκαν περισσότερο και έχω ακούσει διάφορα θετικά σχόλια… Έχω ακούσει και κάποια αρνητικά όπως πχ. πώς είναι δυνατόν ένα τραγούδι να βγάζει τόση κακία… Θεωρώ ότι ειδικά στο πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτά την θέση, στην αρχή, εκεί που όλα είναι πολύ έντονα ακόμα, που βγάζεις θυμό… Πίστευα από την αρχή ότι θα γίνει σουξέ».
Για τον Παντελή Παντελίδη και την επιτυχία του: « Εγώ τον γνώρισα πριν αρχίσει ακόμα να γίνεται γνωστός, πίστευα πολύ στο ταλέντο του και ήξερα ότι θα ξεχωρίσει. Φαινόταν. Έχει φοβερό ταλέντο να γράφει ιστορίες για πόνο, χωρισμό και γενικότερα για τις ερωτικές σχέσεις. Πέρα από τις δικές του ιστορίες, ακούει πάντα και ιστορίες άλλων και τις κάνει τραγούδια, όπως έγινε και στην δική μας περίπτωση. Κάνει κάτι μαγικό με τα τραγούδια του είναι λίγο σα να τα γεμίζει με χρυσόσκονη. Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία του, για τη συνεργασία που ετοιμάζει με Β. Καρρά, που έγραψε και το ντουέτο τους, και με Πάολα, αλλά και για το γεγονός ότι πλέον ανήκει σε μια εταιρία και θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη δουλειά».




Για τον φημολογούμενο δεσμό με τον Π. Παντελίδη: «Με τον Παντελή έχουμε σχέση φιλική και επαγγελματική και μόνο» δηλώνει, αλλά δεν κρύβει ότι υπήρξε φλερτ στην αρχή της γνωριμίας τους και δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν πρωτογνωριστήκαμε δεν σου κρύβω ότι υπήρχε ένα φλερτ, όπως μπορεί να συμβαίνει σε πάρα πολλά νέα παιδιά που είναι ελεύθερα την στιγμή που συναντώνται και ξεκινάνε μια συνεργασία. Γρήγορα όμως η σχέση μας έγινε φιλική και αρχίσαμε να μιλάμε για σχέσεις, για όνειρα, έχει γνωρίσει μάλιστα και τους δικούς μου, οι οποίοι με ρωτάνε συχνά για εκείνον… Τον συμβουλεύομαι για πολλά θέματα. Για το μέλλον δεν αποκλείω τίποτα, δεν μ’ αρέσει να λέω ποτέ, υπάρχουν παραδείγματα σχέσεων που δύο άνθρωποι που ήταν φίλοι αργότερα άλλαξαν την σχέση τους. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή την περίοδο είμαστε και οι δύο πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που μας συμβαίνει και θέλουμε να κάνουμε επαγγελματικά.»
Για τα δημοσιεύματα με την κόκκινη Laborghini: «Δεν μου ανήκει φυσικά αυτό το αυτοκίνητο. Έχω το smartάκι μου που δεν το αλλάζω με τίποτα. Ανήκει σε έναν Κύπριο κοσμηματοπώλη, του οποίου τα κοσμήματα φόρεσα σε μια φωτογράφιση και το διέθεσε για λίγες ώρες.»

Για τα μελλοντικά της σχέδια: «Είμαι πολύ ευτυχής με αυτό που μου συμβαίνει και θέλω το τραγούδι μου να αγαπηθεί ακόμα πιο πολύ από τον κόσμο. Συζητάω με δύο εταιρίες για να ενταχθώ στο δυναμικό τους, έτσι ώστε να κυκλοφορήσω ολοκληρωμένη δουλειά… Δεν ξέρω αν θα είναι όλη η δουλειά σε συνεργασία με τον Π. Παντελίδη… Κάνω και εμφανίσεις… περιμένω τα καλύτερα!»
Ευαίσθητη (καρκινάκι ντε!), ανυπόμονη (όπως χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της), γλυκιά, ευγενική, όμορφη, μα πάνω απ’ όλα μια νέα λαϊκή φωνή που υπόσχεται πολλά… αυτή είναι η Ελένη Χατζίδου που ήρθε για να μείνει!