Άγριο έγκλημα, για ασήμαντη αφορμή, στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς. Ένας 45χρονος δολοφόνησε τον συνομήλικο γείτονά του, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές. >>>

Ο δράστης της δολοφορνίας συνελήφθη σήμερα (21.11.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου Κιλκίς.
Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος πήρε την καραμπίνα του και εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού της πεθεράς του γείτονά του, που βρίσκεται δίπλα στο δικό του. Ο γείτονάς του βγήκε κι αυτός στην αυλή και οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν. Πάνω στον καβγά, ο 45χρονος πυροβόλησε και πέτυχε τον συνομήλικο γείτονά του στην κοιλιακή χώρα.
Γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα στο σημείο της δολοφονίας.
Στο σημείο κλήθηκε συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς για την εξερεύνηση του χώρου. Η καραμπίνα, την οποίοα κατείχε νόμιμα ο 45χρονος, κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.