Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί την προκήρυξη για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών.

Η προκήρυξη, όπως αναφέρει η Αρχή, θα διεξαχθεί σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ. 3 του Ν. 4058/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με προσωπικό, που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και οι οποίοι δεν έχουν διοριστεί.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 19ης Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη.

Η πρόσκληση αφορά την πλήρωση συνολικά 77 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα Γραφεία του Κεντρικού Τομέα Αθηνών και των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ρόδου.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Ασύλου και στην Αρχή Προσφυγών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΑΣ.189.2) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 2Σ/2012, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10 ΑΘΗΝΑ.