Ο Μάνθος Πουλινάκης τίμησε τον Νίκο Αναστόπουλο για τις 400 παρουσίες του σε πάγκο ομάδας, με τον τεχνικό των κρητικών να αρκείται στη δήλωση: «την υγειά μας να έχουμε και να κερδίζουμε».
Αρχικά, αναφέρθηκε στο ματς και χαρακτήρισε σημαντική και δίκαιη τη νίκη.

«Μια δίκαιη και σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ βαθμολογικά. Όσον αφορά στην εικόνα του παιχνιδιού, θα σταθώ στο δεύτερο μέρος όπου ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε το δεύτερο γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε φάσεις που αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Όμως, σημασία έχει ότι σαν ομάδα κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, ξέχωρα από το βαθμολογικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όμως αν έχουμε μια απόδοση όπως η σημερινή και ειδικά στο γήπεδό του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Μπράβο στα παιδιά για την διάθεση και την προσπάθεια», ήταν τα λόγια του για να αναφερθεί στις 400 παρουσίες στους πάγκους.

«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι που υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνδυάστηκε με τη νίκη. Την υγειά μας να έχουμε και να κερδίζουμε. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νίκη», πρόσθεσε.
Από τον/την Newsroom