Με βίαζες... εύχομαι να πεθάνεις αυτά είναι τα λόγια της ανήλικης από την Ορλεάνη που είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η Brie Lybrand, γνωστή στην τοπική κοινωνία από τη νίκη της στα εφηβικά καλλιστεία, «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της ένα βίντεο αλλιώτικο από αυτά που συνήθιζε. Χωρίς μακιγιάζ, με φωνή τρεμάμενη και δάκρυα στα μάτια, η Brie κατηγορεί δημόσια τον πατέρα της, Steven Bressler ότι βίαζε και κακοποιούσε τόσο την ίδια, όσο και τη μητέρα της, από 4 ετών μέχρι που έγινε 13!

«Ο άνθρωπος που μου πήρε την παρθενιά, που έκλεψε την αθωότητά μου έγινε μέλος στο δίκτυο μου στο YouTube και βλέπει τα βίντεο μου. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό σε δικαστήριο για να πω πώς είναι να σε δένει και να σε αλυσοδένει και να σε βασανίζει επί ώρες όταν είσαι μόλις 4 ετών ο ίδιος σου ο πατέρας», λέει μεταξύ άλλων η νεαρή και εξηγεί μπροστά στην κάμερα τον εφιάλτη που έζησε.

Το σοκ μεγαλώνει, όταν η Brie εξομολογείται αλλά και περιγράφει πως ο πατέρας της προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει τη μητέρα της και, μάλιστα, ένα βράδυ που προσπάθησε να αποτρέψει τον βιασμό, την χτύπησε τόσο δυνατά που της έσπασε τα δόνται!

«Δεν χρειάζεται να σε φοβάμαι πια. Ασε με να σου δείξω την συλλογή μου από όπλα. Οπλοφορώ πάντα σε περίπτωση που σε πετύχω. Δεν πρόκειται ποτέ να με ξαναγγίξεις», συνεχίζει η Brie και προκαλεί ανατριχίλα με την συγκλονιστική ιστορία της.

Ζητώντας συγνώμη από όσους βλέπουν την 12λεπτη καταγγελία της, η Brie λέε πως πλέον έχει γνωρίσει έναν υπέροχο άνδρα που την καταλαβαίνει και είναι στο πλευρό της και, απευθυνόμενη στον πατέρα – βιαστή, αναφέρει: «εγώ είχα για πατέρα ένα τέρας. Ένα δολοφόνο. Κάθε μέρα εύχομαι να πεθάνεις. Δεν σου αξίζει να αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μένα. Εύχομαι να δεις αυτό το βίντεο και να έχεις μια απαίσια ζωή. Στο τέλος θα τιμωρηθείς και το περιμένω πώς και πώς. Μέχρι τότε… μείνε μακριά μου»!