Ο Πλατανιάς κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο των γηπεδούχων.
Ένα παιχνίδι το οποίο αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κόντρα σε δυο δυνατές ομάδες αλλά φρόντισε να το χαλάσει ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Αρετόπουλος και ο βοηθός του Αλέξανδρος Δημητριάδης με τις ανεκδιήγητες υποδείξεις τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έκοψαν ένα οφ σάιντ που μόνο αυτοί είδαν εις βάρος του Παναθηναϊκού με το σκορ στο 0-0 και ο Αρετόπουλος υπέδειξε ένα πέναλτι που έκανε μάλλον ο αέρας στο 1-0.

Oι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ όταν ο Αγκιλέρα στο 38' έκανε την μπαλιά προς τον Ουκάρ, η άμυνα των πράσινων με τους Βελάσκες και Βύντρα μπερδεύτηκαν με τον Γάλλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας να κοντρολάρει όμορα και να σουτάρει με την μια ανοίγοντας το σκορ.

Στο 58' ο Αρετόπουλος εφηύρε ένα πέναλτι που μάλλον έκανε ο... αέρας. Ο Καλαϊτζιτς μπήκε μέσα στην περιοχή πέρασε δίπλα από τον Βύντρα, οι δυο παίκτες δεν ακούμπησαν καν μεταξύ τους αλλά ο Αρετόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Ο Αναστασάκος ανάλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σκόραρε για τον Πλατανιά δίνοντας προβάδισμα δυο γκολ στους γηπεδούχους.

Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν και στο 75' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βελάσκες για το 2-2. Ο Σεϊταρίδης από τα δεξιά εκτέλεσε το φάουλ ο Βελάσκες από το ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω από την εστία του Κηπουρού.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62' Μαραγκουδάκης), Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μιρτσέτα (60' Γκονζάλες), Αγκιλέρα (74' Ναζλίδης), Κάλαϊτζις, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρουρίδης.

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες (79' Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Σισοκό, Φορναρόλι (64' Χουχούμης), Τοτσέ, Μαυρίας.

Κίτρινες κάρτες: 22' Τοτσέ, 58' Βύντρα, 66' Ζέκα, 69' Ποτουρίδης, 79' Αγκιλέρα, 90' Πετρόπουλος, 90+Μαραγκουδάκης, 90+ Αναστασάκος.

Κόκκινες κάρτες: 85' Ζέκα

Σκόρερ: 38' Ουκάρ, 59' Αναστασάκος, 69' Τοτσέ






Από τον/την Newsroom