Τα ψέματα τελειωσαν. Την Κυριακή στην μακρινη βραζιλία αναδικνύεται ο νεος πρωατθλητης ταχυτητας στον πλανήτη μας. Το τελευταιο γκραν πρι της χρονιάς κρινει τον πρωταθλητή. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι εντονα στην πίστα Interlagos όπου θα διεξαχθεί το πλέον καθοριστικό Grand Prix της σεζόν.
Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές εκτιμήσεις, η πιθανότητα βροχής την ώρα του αγώνα ανέρχεται σε ποσοστό 90%. Επίσης εκτιμάται ότι από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής έως τις 16:00 το απόγευμα η ποσότητα της βροχής που αναμένεται να πέσει θα αντιστοιχεί σε 36 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο.Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα ακόμη και να ματαιωθεί ο αγώνας, κάτι που αν συμβεί θα στεφθεί αυτομάτως πρωταθλητής ο Φέτελ. Από εκεί και πέρα εφόσον διεξαχθεί κανονικά το Grand Prix το ρίσκο σε αυτές τις συνθήκες αναμένεται να είναι μεγάλο και για τους δύο διεκδικητές του τίτλου.
Στην Ferrari πάντως εκτιμούν ότι ο κακός καιρός και η πολλή βροχή είναι συνθήκες που τους ευνοούν καθώς μεγαλώνουν οι πιθανότητες να εγκαταλείψει τον αγώνα ο Φέτελ, ο οποίος προπορεύεται στην βαθμολογία.