Στη Νέα Σμύρνη εφαρμόστηκε ο «νόμος του ποδοσφαίρου». Η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά ήταν ο Πανιώνιος, αλλά τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Κέρκυρα. >>>
Σε μία από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις που έκαναν οι «Φαίακες» στο 71΄, ο Καραλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν τη δεύτερη εφετινή τους ήττα (έχουν και 5 νίκες).

Με καλή αμυντική τακτική και τύχη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση με τον Καραλή. Οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι δεν απέφεραν το γκολ της ισοφάρισης κι έτσι έφυγαν χωρίς βαθμό από το γήπεδο.
H ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητές: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (Διαμαντάκος 73'), Μενδρινός (Γουνδουλάκης 62'), Αραβίδης (Ντούνης 67'), Κολοβός, Καμπάνταης.
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μοντέιρο, Ηλιάδης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης (Αγρίτης 60'), Βασιλόγιαννης (Λεόν 60'), Μπάρκογλου (Σταμόγιαννος 82'), Καραλής.

Σκόρερ: Καραλής (σουτ 71')



 


Κάρτες: Σάμαρης (κίτρινη 23'), Ζουμπουλάκης (κίτρινη 40'), Βενέτης (κίτρινη 42'), Μπουκουβάλας (κίτρινη 63'), Αναστασόπουλος (κίτρινη 86'), Λεόν (κίτρινη 87'), Αυλωνίτης (90' κίτρινη).