Οι περισσότερες γυναίκες, αν είχαν τις καμπύλες της και το πλούσιο μπούστο της θα ήταν τρισευτυχισμένες. Η ίδια, όμως, ξέρει πολύ καλά ότι η ομορφιά δεν κρατά πολύ και πως σύντομα θα χρειαστεί τη βοήθεια πλαστικών γιατρών! >>>

Η Sofia Vergara τονίζει ότι γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα σωματικά της προσόντα, αλλά αναφέρει ότι πολλές φορές θα ήθελε να έχει το στήθος της Gisele Bundchen. «Ας είμαστε ρεαλιστές, το μπούστο μου σίγουρα μου έχει ανοίξει πόρτες, όμως πολλές φορές μισώ το γεγονός ότι βλέπω τη Gisele με ένα μικροσκοπικό μαύρο τοπ και χωρίς σουτιέν σαν να λέει μόλις τα έριξα πάνω μου. Αν το έκανα εγώ θα έμοιαζα σαν να είμαι έγκυος, ή μια παχιά στρίπερ», αναφέρει με αρκετή δόση χιούμορ η Vergara. 
Προσθέτει ότι για την ώρα το στήθος της είναι σε καλή κατάσταση όμως αποκαλύπτει ότι στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστεί επέμβαση. «Θέλω να το δείχνω όσο το έχω. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα χρειαστώ ανόρθωση στήθους, τότε και όταν πια έχω βαρεθεί να δείχνω σέξι ίσως και να τα ξεφορτωθώ», τονίζει η Κολομβιανή ηθοποιός.
Την εκρηκτική Κολομβιανή χαιρόμαστε -ο ανδρικός πληθυσμός τουλάχιστον, αφού ο γυναικείος μπορεί να την... φθονεί- μέσα από τις συχνότητες του συνδρομητικού καναλιού, που προβάλει την σειρά Modern Family.