Κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παραμένει για ακόμα μια αγωνιστική η ΑΕΚ, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Κέρκυρα.
Ο δικέφαλος του νότου υποδέχτηκε για την 6η αγωνιστική τους Φαίακες θέλοντας μόνο την νίκη, αλλά το μόνο που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο τέλος του αγώνα.

Η ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα με σκοπό να πάρει τον έλεγχο και να πιέσει για το γρήγορο γκολ. Οι Κιτρινόμαυροι είχαν την κατοχή τους και έκλεισαν την Κέρκυρα στην περιοχή της. Κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από φάσεις της ΑΕΚ και δοκάρι στο 31', η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με τον Βενέτη και μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου κράτησε το υπέρ της προβάδισμα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ένωση ήταν υποχρεωμένη να πιέσει, για να σκοράρει χωρίς να το καταφέρει καθώς η Κέρκυρα κρατούσε με χαρακτηριστική ευκολία το 0-1. Οι κιτρονόμαυροι αγωνίζοταν χωρίς πλάνο με ανορθόδοξο τρόπο. Στο 74', όμως ο Παυλής ισοφάρισε από κοντά, δίνοντας την ελπίδα για κάτι καλύτερο, αλλά ως εκεί. Οσο κι αν το προσπάθησαν οι Κιτρινόμαυροι, δεν κατάφεραν τίποτα.