Ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ αναμένεται να δώσει υψηλή βαθμολογία στον Κεκρκυραίο διαιτητή καθώς  έκρινε ότι ήταν αρκετά καλός στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον κανονισμό στον πειθαρχικό έλεγχο.

Πολύ καλή χαρακτήρισε τη διαιτησία του Τάσου Κάκου στο χθεσινό (30/09) ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη και ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο πρώην διαιτητής μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡΤ FM» έκρινε σωστές τις αποβολές και τις κάρτες, ωστόσο επισήμανε πως ο Τάσος Κάκος δεν έπρεπε να φύγει τόσο γρήγορα για τα αποδυτήρια. «Στο γήπεδο της Τούμπας η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Οι κάρτες ήταν όλες σωστές, όπως και οι αποβολές. Το περίεργο είναι πως εκείνοι που κέρδιζαν έχασαν την ψυχραιμία τους κι όχι αυτοί που έχαναν.

Το μόνο κακό είναι ότι στο τέλος ο διαιτητής έφυγε πολύ γρήγορα για τα αποδυτήρια. Έπρεπε να περιμένει να φύγουν πρώτα όλοι οι παίκτες. Βέβαια στην Τούμπα φεύγεις πάντα πιο γρήγορα για τα αποδυτήρια…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας.