Την ώρα που οι χρυσοπληρωμένοι σέντερ φορ του Παναθηναικού δε μπορούν να βρούνε δίχτυα και της ΑΕΚ δεν προσφέρουν τίποτα, ο Ισπανός επιθετικός του Άρη αποδεικνύεται "λαχείο" για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 31χρονος επιθετικός, με μεγάλη θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έψαχνε φέτος το καλοκαίρι μία ομάδα εκτός Ισπανίας που να του δείξει εμπιστοσύνη, για να επανέλθει στο τοπ επίπεδο. Με αποτέλεσμα το όνομά του να βρεθεί στα φαξ και τα e-mails πολλών ελληνικών συλλόγων, μέσω του μάνατζέρ του που τον πρότεινε δεξιά και αριστερά.

Από πολλούς, όμως, θεωρήθηκε μεγάλο ρίσκο η απόκτησή του, με αποτέλεσμα να αρπάξει την ευκαιρία ο Κατσαβάκηςκαι λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών για ελεύθερους, να αποκτηθεί τελικά από τον Άρη. Αποτέλεσμα; Από την πρώτη στιγμή ήταν έτοιμος για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι, με σχετικά λίγα χρήματα και, μέχρι στιγμής, να έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να έχει πετύχει τρία γκολ!

Αυτά βλέπουν στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και μαραζώνουν. Γιατί στο "τριφύλλι" χρυσοπληρώνουν τον Τοτσέπου δεν σκοράρει ούτε στην προπόνηση και στην ΑΕΚξόδεψαν ένα σωρό λεφτά (για τα σημερινά δεδομένα της Ένωσης) για τον Κατσικοκέρη και τον Φουρτάδο, που ακόμα και στα σημερινά χάλια της ομάδας δεν δείχνουν να μπορούν να ακολουθήσουν το επίπεδό της.