Για πρώτη επαφή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αργεντινού επιθετικού κάνει λόγο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.


Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει στον Γιώργο Δώνη το ok για μεταγραφές που θα ανεβάσουν αμέσως επίπεδο τον ΠΑΟΚ και σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας "Real News" έγινε μία πρώτη επαφή με τον Νάτσο Σκόκο.

Οπως αναφέρεται: "Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το πράσινο φως στον Γιώργο Δωνη για μεταγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Κάποιες από αυτές θα γίνουν τον Ιανουάριο και οι υπόλοιπες-και μάλλον οι περισσότερες- το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του "δικεφάλου" αναζητούν έναν μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει στα άκρα και στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το όνομα του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στην πατρίδα του με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, και αυτός δεν ήταν αρνητικός. Βέβαια, η μοναδική πιθανότητα για να πεισθεί ο "υδραυλικός" να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είναι να έχει στο τιμόνι του τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε και παλιότερα, πριν πάρει την απόφαση να φύγει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι ενδιαφερθεί, όμως τότε δεν μπορούσε να τον δελεάσει.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η παρουσία ενός ισχυρού επιχειρηματία όπως ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί την εγγύηση που χρειάζονται ποδοσφαιριστές τύπου Σκόκο για να πεισθούν να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ".