Όπως αναφέρει η «El Mundo Deportivo» ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, θα διαδεχτεί τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ.
Το τελευταίο καιρό έχει φουντώσει μια σχετική φημολογία η οποία πυροδοτήθηκε από τα σχόλια του πρώην άσου της Μπάρτσα, Ράφα Μάρκες ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Γκουαρδιόλα θα αντικαταστήσει μάλλον τον Βενγκέρ στους «κανονιέρηδες».

Επιπλέον ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, προφανώς για να βελτιώσει τα αγγλικά του. Ο Μάρκες αγωνίζεται στους Red Bulls που εδρεύουν στο «μεγάλο μήλο» και βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον Γκουαρδιόλα.




Ο Βενγκέρ είναι πιθανό στο τέλος της σεζόν είτε να αναλάβει διευθυντικό ρόλο στην Αρσεναλ ή να αποχωρήσει εντελώς από τους Λονδρέζους.

Ο 41χρόνος Γκουαρδιόλα από το τέλος της περασμένης περιόδου και την παραίτηση του από τη Μπαρτσελόνα, ξεκουράζεται. Στο παρελθόν το όνομα του είχε «παίξει» και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως πιθανός διάδοχος του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, αλλά φαίνεται πως μια μετακίνηση στην αγγλική πρωτεύουσα είναι πιο πιθανή…